Om siden

Hvad er Rabatexpert.dk egentlig?

Rabatexpert.dk er en side, der hjælper dig med at finde de bedste tilbud i online butikker. Vi dækker primært de danske butikker, men der ind i mellem også være tilbud til udenlandske forretninger.

Vi elsker at shoppe, især online, og vi elsker samtidigt at spare masser af penge. Dette er grundlaget for denne side. Vi vil hjælpe dig med at spare en masse penge, når du handler.

Vi håber vi kan hjælpe dig til en del gode handler i fremtiden.

God shopping!

logo-web-rabatexpert

En enkelt ting du skal bemærke

Der er lige en enkelt ting du skal bemærke, når du benytter vores tilbud og rabatkoder. Rabatexpert.dk er ikke en webshop, så det er ikke os, der står for selve salget af produkterne på vores side.

Vi samler derimod de gode tilbud for dig, hvorefter vi guider dig direkte videre til den af vores samarbejdspartnere, der udbyder tilbuddet. Her kan du så købe produktet eller benytte dig af tilbuddet i forbindelse med et køb.

Det vigtig er derfor, at enhver henvendelse omkring købte produkter, reklamationer eller lignende, ikke skal henvendes til Rabatexpert.dk, men derimod til den forretning, hvor selve produktet er købt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *